T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d

Noul trend in Web Design

Cele ma noi trend-uri in design-ul WEB din 2015 care iti garanteaza un aspect placut si intuitiv pentru utilizatori.

Comertul electronic este un domeniu extrem de dinamic si schimbator in raport cu cerintele pietei si a cumparatorilor online, de aceea eficientizarea sa presupune ajustarea elementelor care il definesc in functie de ultimele trenduri din domeniu. In fiecare an, web design-ul este dominat de schimbari majore in abordarea sa, atat ca arta cat si ca industrie.

  1. Site One Page

Site-urile cu multe pagini incep sa devina obositoare si ineficente pentru utilizator in incercarea acestora de a stabili o conexiune benefica inca de la inceput cu acesta. Multe din site-urile unor companii celebre concepute pe baza ideii One Page demonstreaza faptul ca toate informatiile care doresc sa fie transmise pot fi cuprinse cu usurinta intr-o singura pagina intr-o maniera eleganta si prietenoasa pentru user. De asemenea, in tendintele actuale ale oamenilor in ceea ce priveste utilizarea internetului prin dispozitive mobile, un site de acest tip este mult mai usor navigabil fata de unul cu un numar mare de pagini care trebuie accesate de fiecare data cand vrei sa ajungi la informatia dorita.

  1. Design Responsive

In 2015, un site adaptabil dispozitivelor motive s-a transformat dintr-o tendinta intr-o necesitate fundamentala pentru o afacere profitabila. Numarul utilizatorilor de internet prin tablete si telefoane mobile a crescut intr-un procent covarsitor fata de anul trecut, de aceea daca doresti sa acoperi prin serviciile tale si acest imens potential de clienti trebuie sa apelezi neaparat la un design responsive.

  1. Design minimalist

Aceasta abordare simplista in conceperea site-urilor a fost adoptata de catre giganti ai domeniului software, precum Microsoft, Google sau Apple, cei care prin expertiza uriasa de care se bucura in domeniu, au impus aceasta perspectiva ca trend in realizarea design-ului unui site. Design-ul flat nu doar impresioneaza printr-un aspect organizat si curat dar beneficiaza si de o functionare extrem de practica conferind o experienta de navigare foarte utila utilizatorilor.

  1. Clipuri video

Utilizarea efectelor multimedia la potentialul lor maxim, ofera site-ului interactivitatea necesara in conexiunea sa cu utilizatorul si ii stimuleaza atentia prin tehnici creative si spectaculoase.

  1. Efectul Parallax si Infinite Scroll

Utilizarea navigarii bazate pe scroll si mai putin pe click reprezinta o alta tendinta impusa de numarul urias de utilizatori ai dispozitivelor mobile, acest efect avantajand utilizatorii care acceseaza site-ul respectiv de pe telefoane mobile.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord