T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d

X-JOBS, Platforma Online de recrutare pentru angajatori si candidati

  • XJOBS este o solutie WEB ideala pentru companiile care ofera servicii de recrutare candidati si locuri de munca, fiind dezvoltata in directia in care poate atinge principalele nevoi de business ale unei firme din acest domeniu de activitate.
  • Platforma centralizeaza toate datele referitoare la candidati, companii, anunturi de angajare, plati, comenzi sau CV-uri si le organizeaza intr-o interfata intuitiva pentru a fi usor de gestionat. Functionalitatile care stau la baza website-ului sunt asemanatoare celor din platforma e-Jobs.
  • Pe langa structura complexa a functionalitatilor, interfata afisata utilizatorilor poate fi stilizata vizual dupa orice design dorit de client astfel incat sa ofere o experienta de utilizare unica.

Caracteristici

Sistem Administrare Joburi

Locurile de munca sunt gestionate dintr-un modul dedicat, avand posibilitatea sa fie moderate, publicate sau dezactivate.

Modul Administrare Candidati

Candidatii, impreuna cu datele si CV-urile aferente, sunt centralizati in platforma pentru a putea fi urmarite aplicarile lor la diverse locuri de munca.

Comenzi si Plati

Platforma permite gestionarea platilor si a comenzilor prin configurarea unor pachete de plata care difera prin optiunile pe care le ofera.

Sistem de Conturi

Utilizatorii pot crea conturi de candidat sau companie in care isi pot gestiona cv-urile sau anunturile. Contul este confirmat prin SMS sau e-mail.

Administrare Continut

Platforma detine un modul de administrare in detaliu a continutului prin pagini dedicate si sistem de widget-uri pentru Home Page.

Modul Facturare

Toate documentele aferente unei plati sunt gestionate si emise in cadrul platformei si trimise automat pe e-mailul beneficiarului.

Avantaje

Platforma Custom

Functionalitatile pot fi personalizate si dezvoltate in orice directie dorita de beneficiar pentru a se plia perfect pe nevoile acestuia.

Pret Avantajos

Costul platformei online este unul accesibil, fiind o solutie dezvoltata si testata deja pentru clienti care o utilizeaza in prezent.

Garantie si Suport

Proiectul are garantie 6 luni de zile pentru rezolvarea eventualelor erori si oferim suport pe toata durata acestuia.

Array

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Cere oferta

Testimoniale

Intrebari Frecvente

Avem raspunsuri pentru toate intrebarile tale:

Q

A

Cum incepem colaborarea?

Dupa semnarea contractului si plata unui avans convenit impreuna, relatia client - companie va fi gestionata de catre un project manager care va administra in mod transparent toate etapele proiectului.

Q

A

Cum monitorizez procesul de lucru?

Aplicatia interna de gestionare a task-urilor permite accesul clientului in platforma XFactorApp, avand posibilitatea sa vizualizeze informatii referitoare la stadiul implementarii proiectului sub forma de rapoarte.

Q

A

In cat timp se finalizeaza proiectul?

In functie de complexitatea aplicatiei termenul standard de livrare se poate mari de la 30 de zile pana la cateva luni.

Q

A

Ce se intampla daca doresc functionalitati suplimentare?

Functionalitatile suplimentare neincluse in estimarea initiala a proiectului vor fi taxate aditional pe baza unui pret pe ora.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord